Teletank Kft. Benzinkút

Minőségi üzem- és kenőanyagok, önkiszolgáló autómosó

Kapcsolat

E-mail: teletankkft@gmail.com

Székhely: 3422 Bükkábrány, Sályi út 2/A.

Nyitvatartás: 05:00-20:00

Tel: +36-30/4863239

Állami támogatások

• az adós neve: Teletank Kft.
• a projekt címe: Forgóeszköz finanszírozás a Teletank Kft.-nél
• a visszatérítendő hitel összege: 25.000.000 Ft
• a projekt tartalmának bemutatása: a vállalkozás működéséhez szükséges hitel segítségével a likvid működés zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása
• projekt azonosító száma (GINOP-8.3.5-18/B)


• az adós neve: Teletank Kft.
• a projekt címe: Forgóeszköz finanszírozás a Teletank Kft.-nél
• a visszatérítendő hitel összege: 25.000.000 Ft
• a projekt tartalmának bemutatása: a vállalkozás működéséhez szükséges hitel segítségével a likvid működés zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása
• projekt azonosító száma (GINOP-8.3.5-18/B)
• a kedvezményezett neve: Teletank Kft.
a projekt címe: Autómosó létesítése a Teletank Kft.-nél
• a szerződött támogatás összege: 7.295.000 Ft
• a támogatás mértéke (%-ban): 50 %
• a projekt tartalmának bemutatása: A vállalkozás 2 állásos önkiszolgáló autómosót nyitott a Bükkábrány, Sályi u. 2/A telephelyén.
• a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.29.
• projekt azonosító száma (GINOP-2.1.8-17-2018-01888)


 

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

4 390 000 Ft. 

 

Projekt neve: Vállalatirányítási és Kútinformatikai rendszer bevezetése a Teletank Kft. telephelyein

Benzinkút Bükkábrány, Sályi út 2/A.

Benzinkút Tiszaújváros, Debreceni út 2.

 

Projekt leírása:

Beruházásunk célja a főtevékenységünk fejlesztése az Office-Line integrált vállalatirányítási rendszer és a hozzá kapcsolódó Petro-Line számítógépes pénztárgép rendszer bevezetésével, amely kiterjed minkét telephelyünkre. A fejlesztés elengedhetetlen, hiszen a jelenlegi kútrendszerünket közel 10 éve szereztük be, minek következtében mára igen korszerűtlenné vált.

A Petro-Line kassza konfiguráció végzi az üzemanyag kiszolgálás nyilvántartását. A töltőállomáson található töltöpontok a PetroMUX-8 kútvezérlő alkalmazáson keresztül kommunikálnak a Petro-Line kasszával és a PetroMUX-16, valamint a Petro-Line kassza konfiguráció által kerülnek be a tankolási adatok az Office-Line vállalatirányítási rendszerbe. A felhasználóknak a töltőpont illesztő protokollon átfutó tankolási adatok biztosítják az értékesítési folyamathoz szükséges adatáramlást, és az Office-Line központi irányítási rendszer biztosítja, hogy a management összetett információkat kapjon az aktuális üzleti folyamatokról. A központi irányítási rendszer egy szoftver licence költséget jelent, amely modulárisan épül fel és tartalmazza: CRM, Logisztika és Beszerzés, valamint Táv- és csoportmunka modulokat.

A felhasználói a töltőállomásokon dolgozó különböző munkaköröket betöltő munkatársaink lesznek. Ez a Tiszaújváros esetében 12 főt, a bükkábrányi töltőállomás esetében 11 főt jelent.

A beruházás egyes fázisai a következők: projekt előkészítés és hardver installálás, szoftver tanácsadás és paraméterezés, rendszertelepítés, felhasználó testreszabás, fejlesztés, adatfeltöltés/migráció és oktatás. A fejlesztéshez megvalósításához szintén szükséges a megfelelő hardverek biztosítása, amin a rendszer a jövőben működni fog. Ennek megfelelően beszerzésre kerül 2db Petro-Line kassza konfiguráció perifériákkal, 2db Petro-MUX-8 kútvezérlő, valamint egy Fujitsu szerver.

 

Projekt kedvezményezettje: TELETANK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Bükkábrány, Sályi út 2/A.; Tiszaújváros, Debreceni út 2.

 

Közreműködő szervezet: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Pf. 684

http://magzrt.hu/

http://ujszechenyiterv.gov.hu/

A „Vállalatirányítási és Kútinformatikai rendszer bevezetése a Teletank Kft. telephelyein” az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásában valósult meg!

 

 

WWW.nfu.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu